Секрети MIUI: приховані настройки, які пожвавлять акумулятор Xiaomi

Ми продовжуємо розповідати користувачам про те, як зробити їх смартфони ще краще, а досвід використання гаджетів ще більш приємним. Сьогодні мова піде про те, як підвищити автономність смартфона. Майже кожен знає, що яскравість екрану безпосередньо залежить на час роботи від одного заряду. Але є кілька тонкощів. По-перше, ми рекомендуємо відключати режим автоматичного регулювання яскравості дисплея. Через постійного контролю рівня освітленості, і постійної зміни яскравості дисплея, акумулятор смартфона розряджається швидше. Також суттєвою перевагою володіють смартфони з AMOLED-екранами. При використанні на них темних тем оформлення, користувачам може збільшити автономність до 30%. Також рекомендується не використовувати насиченим режим, для економії заряду.

Якщо на вашому смартфоні є додатки, які вам потрібні не регулярно, або ви боїтеся видаляти якийсь софт, просто обмежте їм доступ до повідомленнями. Зробити це можна зайшовши в «Налаштування» -> Повідомлення і Центр управління -> Повідомлення додатків і відключити можливість отримання повідомлень від неважливих програм

Ми також радимо зайти в «Налаштування», відкрити пункт «Підключення і загальний доступ» і переконатися, що відключені функції Mi Share, Трансляція, Бездротовий дисплей і обмін з оточенням, якщо ви їх не використовуєте.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.