Android 12 отримав корисну функцію, користувачі чекали на неї багато років

Вчора ввечері на заході Pixel Fall Launch компанія Google повноцінно представила смартфони Pixel 6 і Pixel 6 Pro, які працюють на стабільній версії Android 12. Сьогодні стало відомо, що в нову операційну систему пошуковий гігант додав корисну функцію – клонування додатків.

Про це повідомив колишній головний редактор XDA Developers Мішель Рахман (Mishaal Rahman). За його словами, в технічній документації до Android 12 він виявив згадка нової опції, яка дозволять користувачеві клонувати додатки, що дозволить швидко перемикатися між обліковими записами, наприклад в месенджерах. Також повідомляється, що одну програму можна буде клонувати до трьох разів. Це нововведення дозволить не витрачати час на ручне введення логіна і пароля при необхідності змінити акаунт користувача.

 

Ця функція реалізована у деяких виробників смартфонів в їх фірмових оболонках, але за замовчуванням в операційній системі Android її ніколи не було. Схоже Google прислухалася до користувачів і в майбутніх оновленнях Android 12 опція клонування додатків буде доступна на всіх пристроях.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.