Xiaomi порадує користувачів новою неймовірно корисною функцією MIUI 12.5

Xiaomi продовжує покращувати свою фірмову прошивку MIUI на основі Android, додаючи в неї все нові функції. Зараз, якщо вірити інсайдерам, китайська компанія працює над впровадженням в MIUI нової опції, яка переверне весь призначений для користувача досвід.

Як стало відомо авторам Telegram-каналу XiaomiUI, компанія готує для MIUI нову функцію, яка дозволить виконувати деякі завдання в автоматичному режимі. Наприклад, користувачі зможуть вибрати, які дії автоматично повинна вжити система, коли акумулятор розрядився чи досяг певного рівня заряду. Система зможе призупинити зарядку, коли заряд акумулятора досяг, скажімо, 70% або повідомити про це користувача. Також можна налаштувати автоматичну реакцію смартфона на включення ліхтарика, пропущений виклик і виключення пристрою.

Відзначається, що нова функція дозволить налаштовувати автоматичні дії практично для будь-якого елемента системи, припустимо, автоматизувати деактивацію Wi-Fi або мобільних даних, налаштовувати будильники і запускати музику на основі попереднього події.

Новий режим MIUI, безсумнівно, змінить нашу взаємодію з мобільними пристроями. Залишилося тільки дочекатися, коли Xiaomi завершить розробку нової функції і впровадить її в загальнодоступну збірку MIUI.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.