Apple представила нові AirPods 3 за 4500 гривень

Перший великий анонс сьогоднішньої презентації Apple Unleashed – третє покоління AirPods. Як сказали на презентації: «Ми взяли найпопулярніші навушники – і зробили їх ще краще».

Попередні витоку повністю підтвердилися, AirPods 3-го покоління зберегли форм-фактор вкладишів, але отримали оновлені дизайн, як у Pro-моделі – з укороченими «ніжками», але без гумових вставок. AirPods 3-го покоління спроектовані таким чином, щоб точно підлаштовуються під форму вух власника. Завдяки «анатомічною» дизайну навушники ефективніше відсівають зовнішній шум і дозволяють краще сприймати музику.

AirPods 3-го покоління також отримали поліпшену начинку – чіп H1, спеціальний підсилювач з широким динамічним діапазоном для відтворення глибоких насичених басів і чистих високих нот. Вбудований мікрофон закритий акустичної сіткою, яка ефективно приглушує шум вітру і забезпечує чітке звучання голосу під час дзвінка. Новинка підтримує фірмову технологію просторового аудіо з динамічним відстеженням рухів голови Spatial Audio, а також адаптивний аквалайзер Adaptive EQ, як в Pro-моделі – функція підлаштовує звучання під кожного користувача індивідуально.

Нові AirPods стійкі до впливу поту і води: як навушники, так і зарядний футляр мають рейтинг IPX4.

 

За заявою Apple, час автономної роботи становить до 6 годин, а з зарядним футляром, який йде в комплекті – до 30 годин. Швидка 5-хвилинна зарядка забезпечує додаткову годину відтворення.

 

З інших особливостей – підтримка магнітної зарядки футляра MagSafe і підтримка кодека AAC-ELD. Новий датчик розпізнає дотик до шкіри і визначає, чи знаходяться AirPods в вусі користувача або, наприклад, в кишені або на столі. Коли користувач дістає навушники, відтворення автоматично зупиняється.

 

AirPods налаштовуються в один дотик і автоматично підключаються до всіх пристроїв Apple, а функція спільного доступу до аудіо дозволяє передавати потокове аудіо одночасно на дві пари навушників AirPods, AirPods Pro або AirPods Max з iPhone, iPad, iPod touch або Apple TV.

Рекомендована ціна AirPods 3-го покоління для США – $ 179. Вони вже доступні для попереднього замовлення на сайті і з’являться в магазинах з 26 жовтня. Apple також залишить у продажу в другому поколінні AirPods, попутно знизивши ціну до $ 129.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.