Приватбанк встановив нові ліміти для переказів з картки на картку

З жовтня цього року Приватбанк впровадив ліміти для переказів на картку з картки. Щомісяця,близько 7 млн клієнтів здійснює перекази на картку. Близько 99,7% отримують та здійснюють не більше 100 переказів на місяць.

Банк працює чітко в рамках законодавства. Тому, з жовтня цього року до правил переказів вносять корективи. Тому, за правилами внутрішньої політики, встановлено ліміти на календарний місяць щодо переказів як по Україні, так і закордон.

Для відправника:

  • По Україні 100
  • Міжнародні перекази – 25

Для отримувача
Лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта

  • Перекази по Україні – 100
  • Міжнародні перекази – 30

Якщо ж ви збираєте гроші на лікування дітей, займаєтесь благодійністю та волонтерством, вам необхідно зателефонувати у банк на 3700 або напишіть у чат «Допомога Онлайн». Вам необхідно надіслати посилання із соціальних мереж чи документи, які підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня банк встановить для таких карток безлімітний режим.

Якщо ж ви займаєтесь продажою товарів, то вам необхідно відкрити рахунок фізичної особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України. Пам’ятайте, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.