Xiaomi скасовують випуск двох дешевих флагманів

Зазвичай Redmi випускає оптимізовану версію свого економічного флагмана в другій половині року. Цієї осені компанія повинна була анонсувати Redmi K40s. Але менеджер по продукції бренду сказав, що через відсутність головних складових Redmi K40s вийде пізніше, ніж очікувалося.

При цьому мережеві інформатори з Китаю налаштовані менш оптимістично. Зокрема, Digital Chat Station повідомляє, що компанія Xiaomi і зовсім може відмовитися від анонса Redmi K40S і Redmi K40S Pro. Це логічно, адже прем’єра планувалася на цей місяць, а вже скоро компанія повинна представити Redmi K50.

У молодшій версії смартфона буде застосована однокристальна система Dimensity 1200, а в старшій буде встановлена ​​мобільна платформа Snapdragon 888. Вся лінійка буде підтримувати швидку зарядку потужністю 120 Вт.

Redmi K40S отримає основну камеру з датчиком на 50 Мп, а також 6,7-дюймовий OLED-дисплей здатністю 2400 x 1080 пікселів і з частотою оновлення 120 Гц. У версії Pro буде встановлена ​​така ж панель, але в основній камері ми побачимо сенсор дозволом 108 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.