В смартфонах Redmi більше не буде оболонки MIUI від Xiaomi

У січні 2019 року почалася нова сторінка в історії Redmi, який перетворився з суббренда Xiaomi в сторонніх виробників. Однак навіть в новому для себе незалежний статус бренд Redmi не став сильно дистанціюватися від Xiaomi і як і раніше підтримує тісний зв’язок з материнською компанією. Той факт, що Redmi досі використовує фірмову прошивку MIUI від Xiaomi, говорить сам за себе. Однак, схоже, незабаром Redmi стане ще більш самостійною компанією.

Як повідомив відомий китайський інсайдер Digital Chat Station, Redmi може відмовитися від оригінальної версії MIUI на користь власного користувальницького інтерфейсу. Правда, не все так просто й мови про розробку повноцінної прошивки з нуля не йде. Redmi просто буде використовувати для своїх смартфонів модернізовану версію MIUI з рядом унікальних функцій і відмінних рис. Вдаватися в подробиці джерело не став, зазначивши лише, що відмінності будуть носити візуальний характер, тобто призначений для користувача інтерфейс смартфонів Redmi буде відрізнятися від прошивки для пристроїв Xiaomi в плані дизайну. А ось функціонально версії MIUI для смартфонів Redmi і Xiaomi буде ідентичні, відрізняючись лише анімацією, іконками та іншими елементами графічного інтерфейсу.

Як скоро Redmi оголосить про трансформацію MIUI для своїх смартфонів, інсайдер не уточнив. Можливо, що робота тільки почалася і бренду потрібен час для реалізації задуманого. Але не виключено, що перші візуальні відмінності користувачі помітять вже з виходом MIUI 13.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.