Нова тема для MIUI 12 порадувала фанів Xiaomi

Сьогодні я покажу вам нову роботу автора JMTER. Тема встановлюється на два режими, в якійсь мірі простенька і без вишукувань, але все ж має свої принади, які безсумнівно підійдуть користувачам, покращений сток і стабільність роботи теми.

На екрані блокування красується відмінний інформативний віджет, точно такий же був кілька років тому в темі, якщо я не помиляюся) від matheus. Красивий і простий одночасно віджет. Повідомлення відображаються коректно.

На робочому столі текстовий годинник, що виглядає дуже незвично і здорово. Шикарний іконопак, мій улюблений з давніх-давен) Деякі іконки анімовані, годинник цокає, музика крутить платівку, настройки обертають шестеринки. Годинники, календар і погода працюють в реальному часі. У папках кількість стовпців розширено до 4. Сітка робочого столу від 4 * 5 до 8 * 16.

У центрі управління активований оператор стільникового зв’язку. Шторка в згорнутому виді 6, в розгорнутому 5 ярликів в ряду. Повідомлення на окремих підкладках. У дзвонілки, контактах і повідомленнях збільшені аватари. Фото вихідного дзвінка велике коло. І відповідно номеронабиратель з українсько-англійським алфавітом.

Тест на RN 10 Pro і RN 9 Pro (MIUI 12,5; Android 11) – застосовується відмінно і здорово виглядає. Для використовують звонилку від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти світлої версії:

 

І кілька картинок з темного режиму:

 

Тема доступна в глобальних регіонах Індія, Німеччина, Франція … Після застосування рекомендується перезавантаження пристрою (!)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.