Як прикрасити смартфон Xiaomi за декілька кліків

Цей матеріал може виявитися корисним власникам смартфонів екосистеми «Сяомі», бажаючим оригінально налаштувати інтерфейс.

Спосіб перший: настройка годин на екрані блокування

Для цього необхідно з «Настройок» перейти в «Формат годин екрану блокування» транзитом через «Екран блокування» і вибрати сподобався дизайн.

Спосіб другий: персоналізація анімації завантаження через «Теми»

Для цього достатньо відвідати вищезгаданий розділ і клікнути на знак свого профілю. Далі потрібно перейти до підрозділу «Налаштувати тему» ​​і визначитися з анімацією в «Стилі замку» (найбільш затребувані варіанти – «закос» під iOS 14.1, а також Flower Finch, Light V11, Hello White V12 і ін.)

Спосіб третій: заміна стилю панелі повідомлень

Повідомлення від MIUI виглядають більш яскравими в порівнянні з аналогами Android. Для догляду від встановленого стандарту необхідно виконати дії в такому порядку:

Перейти в «Налаштування»> «Повідомлення»> «Панель повідомлень» і вибрати сподобався стиль. .
Спосіб четвертий: запуск горизонтальної багатозадачності «а-ля Айфон»

Для активації горизонтального формату необхідно з «Настройок» перебратися в «Головний екран», звідти в розділ «Упорядкування елементів в стрічці новин» і задати необхідну команду.

Спосіб п’ятий: зміна значка символу акумулятора

 

Для цього необхідно відвідати «Центр управління» (з «Настройок» в «Дисплей»), знайти «Індикатор батареї» і виконати винесене в підзаголовок дію.

Спосіб шостий: настройка анімації зчитування відбитків пальців

Отримати ефект, відмінний від встановленого, можна шляхом виконання дій за такою ланцюжку: «Налаштування»> «Паролі та безпека»> «Розблокування за допомогою відбитка пальця»> вибір варіанту в «Анімація відбитків пальців».

Спосіб сьомі: пожвавлення центру управління

Робиться це за допомогою тем (вхід в меню «Теми», звідти в «Профіль», потім в «Налаштування теми» і звідти в «Рядок стану» для вибору придивилася теми).

ТОП-15 найпопулярніших тем:

Джерело 1.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.