Як збільшити час автономної роботи смартфонів Xiaomi

Якщо акумулятор смартфона швидко розряджається, користувача не потішить ні продуктивний процесор, ні камера, здатна робити якісні фото, ні інші переваги пристрою. У цій інструкції на прикладі Redmi Note 10 Pro покажемо, як можна підвищити час автономної роботи телефону.

Відзначимо, що інструкцію можна застосовувати до смартфонів з MIUI 12.5 (Android 11) і деяких моделей з MIUI 12 (Android 11). Одним словом, доведеться тестувати, і точно сказати, на якому пристрої вдасться підвищити автономність, а на якому немає, досить проблематично.

Відомо, що Google сервіси і різні служби виробників комплектуючих стали вкрай активні, тому багато користувачів стали помічати, що пристрій вже не радує колишньою автономністю.

 

Ще ви повинні знати, що в MIUI є «Режим енергозбереження», і якщо його використовувати, то оболонка обмежить фонову активність деяких служб і додатків. Що можна зробити?

Завантажуємо додаток, що допомагають активувати приховані настройки – Activity Launcher. Далі заходимо в нього, чекаємо, коли завершиться завантаження, після вводимо «battery» в рядку пошуку, знаходимо «Режим енергозбереження», натискаєте на неї і опиняємося в меню, де є кнопка «Включити». Натискаємо на неї.

Після цього має використовуватися режим енергозбереження Android. У такого способу всього два мінуси: відключення вібрації і темної теми, інших проблем не буде. Важливо, що від додатків приходять все уводомленія, з гаджетами встановлюється і не втрачається зв’язок.

Джерело 1.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.