Старий хіт Xiaomi отримає функцію розширення оперативної пам’яті

Компанія Xiaomi вже випускає операційну систему Android 12. Поки що вона лежить в основі програмного забезпечення MIUI 12.5, але в майбутньому з’явиться прошивка MIUI 13. Отримають її не всі смартфони. Причому нова версія оболонки не вийде навіть на флагманські моделі 2019 року.

Одна з таких – Xiaomi Mi 9. Її представили взимку 2019 року в Китаї, а через кілька днів після прем’єра відбувся дебют європейського варіанту на MWC 2019. Оцінили флагманську модель в Європі в 449-499 євро залежно від обсягу вбудованої пам’яті під капотом.

Як стало відомо, Xiaomi Mi 9 обзаведеться підтримкою функції розширення оперативної пам’яті, не дивлячись на те, що його залишать без MIUI 13 і Android 12. Технологія Memory Fusion буде додана в одному з наступних оновлення програмного забезпечення MIUI 12.5 на Android 11.

Це означає, що власники глобальної версії Xiaomi Mi 9 смогту додати 1 ГБ або 2 ГБ ОЗУ. У Китаї смартфон продається з 256 ГБ вбудованої пам’яті в топової конфігурації. Така ємність накопичувача дає можливість створити вірутальних розділ на 3 ГБ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.