Можливості GPS в смартфоні, про які ви точно не знали

А чи знали ви, що GPS можна використовувати не тільки для геолокації та пошуку місця на картах. Однак дана функція має й інші можливості, про які ви навіть не здогадувались.

Дізнатися, де ви втратили телефон
Якщо, на жаль, ви втратили телефон, за допомогою GPS його можна відстежити. Це можна відстежити за допомогою таких додатків як “Wheres My Droid” або “Android Lost”. Для цього відправляється SMS з секретним кодом з іншого телефону. Після цього ви отримаєте точні координати загубленого гаджета.

Батьківський контроль
Це чи не найпопулярніше застосування GPS. “Батьківський контроль” дозволить відстежити місцезнаходження смартфону дитини та відправляти ці дані на телефони батьків. Можна й не пояснювати, чому ця функція вкрай важлива. Аби нею скористатись вам потрібно завантажити  додаток з  Google Play. Зверніть увагу: даних додатків безліч, тому слідкуйте та обирайте виключно за відгуками.

“Розумний” режим
Мова йде про таку функцію, як “розумний” безшумний режим. Його мета в тому, аби автоматично включати або виключати беззвучний режим в залежності від місця розташування користувача. Функція працює через додатки, наприклад: “Llama – Location Profiles”. В додатку можна встановити ваші координати, де необхідні налаштування звуку. Як тільки ви з телефоном з’явитесь в цій області, на ньому буде автоматично включений / виключений безшумний режим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.