Lifecell створив тарифний план для дітей та школярів

Lifecell презентував майже безлімітний тариф для школярів. Популярний мобільний оператор повідомив про те, що запускає новий тарифний план “Шкільний лайф”. Пакет надає можливість необмеженого використання соціальних мереж та дзвінків на інші номери.

Новинка призначена для школярів: користувачі матимуть змогу здійснювати необмежені дзвінки на декілька номерів інших мобільних операторів. Це зроблено для того, аби учні без обмежень спілкувались зі своїми друзями чи батьками.

Умови:

  • надається 50 хвилин в день на вибрані номери. Якщо ліміт вичерпано, то наступні вихідні дзвінки на номери інших операторів буде обмежено до трьох хвилин. є
  • можливість додати більш ніж два номери інших операторів. lifecell надав можливість додати ще три номери, тобто, загалом можна буде дзвонити на 5 номерів інших операторів. Для цього необхідно буде заплатити 25 гривень на 4 тижні за кожен номер.
  • мобільний інтернет – 7 ГБ.
  • безліміт у соціальний мережах (Facebook, Instagram, Twitter) та месенджерах (BiP, Facebook, Skype, Telegram, Viber і WhatsApp).
  • безлімітні та необмежені дзвінки всередині мережі.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.