Укрпошта відновила безкоштовні доставки посилок з OLX, але є нюанси

Компанія Укрпошта знову буде безкоштовно доставляти посилки з OLX – пропозиція буде діяти з 4 жовтня і до кінця цього року.

Укрпошта і OLX в березні цього року оголосили про співпрацю і запустили на місяць безкоштовну доставку товару. Зараз компанія прийняла рішення відновити дану акцію.

Зокрема, безкоштовна доставка поширюється на всі товари вагою до 30 кг і довжиною до 70 см.

Заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Олена Стёпана зазначила, що з огляду на попередній досвід співпраці з OLX, очікується набагато більшу кількість замовлень, ніж навесні.

“Укрпошта змінюється, і наші клієнти – як великий бізнес, так і кінцеві споживачі – це помічають і все частіше вибирають Укрпошту для доставки своїх замовлень. З огляду на попередній досвід співпраці з OLX ми очікуємо набагато більшу кількість замовлень, ніж навесні. Наша мета – довгострокове і взаємовигідне співробітництво, яке обов’язково призведе до збільшення кількості відправлень та популяризації доставки від Укрпошти “, – пояснила вона.
Всі відправлення з OLX доставляються в рамках послуги “Укрпошта Експрес”. А саме, в межах області, обласного центру і між обласними центрами доставка займає до двох днів. Якщо в межах України – від 3 днів.

З моменту початку співпраці з OLX, Укрпошта доставила вже більше 1 млн відправлень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.