Популярний мобільний оператор піднімає ціни на тарифи

Офіційні представники мобільного оператору lifecell повідомили, що деякі з тарифних планів найближчим часов підвищать абонентську плату. Абоненти вже почали отримувати попередження у СМС-повідомленнях.

Що зміниться?

Представники мобільного оператора стверджує, що протягом року ціни на тарифи не зростали. Тим часом вартість на електроенергію та використання радіочастотного ресурсу явно не дешевшає. Тому, було прийнято рішення підвищити абонентську плату на тарифні плани. Наприклад, ціна популярного тарифного плану з 13.10.21 «Смарт Лайф 2020» буде становити 150 гривень, замість 120 гривень.

Якщо ж ви не готові платити більше, то існує декілька варіантів. Перший – персоніфікувати свій номер та отримати знижку на абонентську плату.
Другий – скористатись послугою «Тарифна підписка». За допомогою послуги ви зможете оплатити кілька місячних пакетів послуг образу (за 6 або 12 місяців). Якщо ви замовите 6 пакетів, отримаєте знижку у 10% на всі пакети, оплатите 12 пакетів – отримаєте -15%.

Крім того, ви можете просто скористатись тарифним планом «Хендмейд». Сенс в тому, що він дозволить налаштувати тарифний план під себе самостійно, включивши послуги, які вам необхідні. Кожна така послуга має свою фіксовану ціну, але чим більше послуг ви візьмете, тим нижча буде ціна. Наприклад, безліміт на всі дзвінки всередині мережі коштує 65 гривень, а у складі пакету – 45. Десять гігабайт інтернету коштують 75 гривень, у пакеті – теж 45. “Повний пакет” з усіма можливими послугами, які тільки є обійдеться вам у 419 гривень, хоча окремо вони б коштували 750 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.