MIUI 12 і MIUI 12.5 доступні для 116 смартфонів Xiaomi

З настанням осені багато користувачів починають проводити експерименти зі своїми пристроями. Чим ще себе зайняти в осінній буденний вечір? За останні кілька років китайська фірма Xiaomi здійснила випуск понад однієї сотні нових смартфонів. Деякий час вони офіційно підтримувалися, тобто регулярно отримували апдейти системи і патчі безпеки. Фахівці підрахували і дійшли висновку, що на сьогоднішній день є 116 моделей, які продовжують оновлюватися. В реальності таких моделей більше, але є безліч індійських клонів, тому загострювати увагу на них не має сенсу.

Збірник прошивок для актуальних смартфонів
Власники флагманів, як правило, не відчувають труднощів з оновленням, а ось користувачам недорогих мобільних пристроїв доводиться чекати або проводити експерименти. Ще гостріше поставлено питання перепрошивки старих смартфонів. Наприклад, старенький POCO F1 перестав оновлюватися. У Xiaomi прийшли до висновку, що буде простіше залишити модель напризволяще.

Якщо у вас кастомні або стара версія прошивки, прийшло саме час оновитися. Так 7 вересня в мережу були залиті офіційні прошивки. Не варто переживати про віруси, які можуть проникнути в систему, це безпечні збірки. Але перед видаленням старої прошивки необхідно переконатися в тому, що всі важливі дані були збережені. В іншому випадку ви втратите їх безповоротно. За посиланням ви виявите різні збірки від MIUI 12 до 12.5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.