70 смартфонів Xiaomi отримають Android 12 з різними версіями MIUI 12.5

Корпорація «Гугл» заявила про випуск вихідного коду Android 12. Розсилка новинки на смартфони компаній-партнерів почнеться найближчим часом. При цьому взаємодія «дванадцятки» з MIUI 12.5 буде дещо іншим, ніж взаємодія сяомівской прошивки з Android 11.

Android 12 може похвалитися новою мовою дизайну Material You, завдяки якому розробники змогли порадувати користувачів більш персоналізованими (і красивими) додатками, переробленими віджетами і повідомленнями, новим ефектом «розтягування» при прокручуванні і ін.

Власникам андроїд-смартфонів розробники «дванадцятки» обіцяють набагато більшу ефективність роботи системи, прискорений запуск додатків і інші блага.

Назви перших одержувачів Android 12 з числа смартфонів екосистеми «Сяомій»:

Xiaomi почала тестувати Android 12 на п’яти смартфонах і розповіла про наявність двох версій MIUI 12.5Xiaomi почала тестувати Android 12 на п’яти смартфонах і розповіла про наявність двох версій MIUI 12.5

Перераховані вище пристрою поки знаходяться на стадії внутрішнього тестування.

Китайські експерти, тим часом, вже встигли розкритикувати нове гугловських прошивку за велику кількість «сирих» недоробок. У числі таких – проблеми з продуктивністю, енергоспоживанням і стабільністю, а також меншу кількість адаптованих програм. Відповідні відгуки отримані від учасників внутрішнього тестування Android 12 / MIUI 12.5 з числа власників смартфонів «Сяомей 11/11 Ultra / 11 Pro» і «Редмен К40 Pro / К40 Pro +» (саме на цих пристроях почалося випробування нової операційки в парі з MIUI 12.5) .

Понад те, китайські експерти заявляють про існування двох гілок MIUI. Цільовою аудиторією першої з них є любителі гиків і нових функцій. Друга версія прошивки призначена для цінують стабільність звичайних користувачів. Аналогічне поділ застосовано і щодо тестованих версій MIUI 12.5, відзначають журналісти китайського порталу IT-Home.

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.