Київстар розширив свої функції для смартфонів Samsung і Huawei

Власникам смартфонів даних виробників тепер доступна унікальна технологія Apple. Найбільший український мобільний оператор Київстар розширив функціонал технології VoLTE (voice-over-LTE) для власників смартфонів Samsung і Huawei.

Нова технологія дозволить здійснювати дзвінки через мережу 4G без переривання передачі даних. Раніше ця функція була доступна тільки для власників iPhone. В Київстар відзначили, що технологія поки буде доступна тільки для контрактних абонентів, що використовують смартфони Samsung Galaxy A30S, A72 або S20 +, Huawei P smart 2021, P30 Pro або P40.

VoLTE дозволяє абонентам розмовляти і одночасно переглядати додатки в смартфоні або новини в мережі Інтернет. Технологія також поліпшить якість дзвінків, але при цьому не буде використовуватися трафік. Тобто додаткових списань з рахунків абонентів, запевняють в Київстар, не буде.

Відзначимо, що Київстар почав впровадження VoLTE в Україні в грудні 2020 року. Зараз функція працює у всіх регіонах країни, де є покриття 4G. Інші найбільші мобільні оператори України, Vodafone і lifecell, похвалитися наявністю технології VoLTE поки не можуть.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.