Названо найбільш високооплачувані професії в Україні”

Не зважаючи на карантин в країні, роботодавці продовжують активно шукаюти нових спеціалістів. За статистикою, лише минулого року кількість вакансій збільшилась вдвічі. За даними вересня 2020 року налічувалось 53 тисячі вакансій. Цього року, цифра сягнула 108 тисяч оголошень про пошук спеціалістів.

Тим паче, у вересні зафіксовано близько 83 905 нових резюме та ця цифра продовжує зростати. Експерти повідомляють про таке явище, як кадровий голод. Тому, якщо ви влаштовуєтесь на роботу, вам буде з чого обрати. Ви зможете вимагати від роботодавців кращих умов, компенсацію проїзду та обіду, відпустку, тощо.

За аналітикою, протягом року в Україні зарплатня зросла блтзько на 9%. Рік тому середня зарплата становила 12 420 грн, а зараз сума становить в 13 667 грн. Аналізуючи вакансії, роботодавці готові платити більше керівникам та топменеджерам від 22 123 грн.

Спеціалісти у сфері нерухомості можуть заробляти до 19 577 грн. В трійку лідерів за рівнем зарплати увійшли й співробітники у сфері транспорту та автобізнесу – їм платять трохи більше ніж 16 тис.грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.