Київстар, Vodafone і Lifecell показали самі вигідні тарифи 2021 року

Провідні мобільні оператори України представили тарифи, які допомагають економити грошові кошти. Так компанія «Київстар» представила найдешевший тариф, який отримав назву «Дзвінки для батьків». Щомісячна плата становить 75 гривень. Пакет включає 100 МБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та 50 безкоштовних СМС по країні. Вартість 1 хвилини розмови на номери інших мобільних операторів становить 50 гривень.

Компанія Київстар розробила даний тарифний пакет спеціально для людей у ​​віці 60+, що використовують переважно кнопкові телефони і вчиняють дзвінки в основному родичам.

Від Lifecell найбільш дешевий тариф – «Просто Лайф». Він має на увазі щомісячну плату в розмірі 40 гривень або 1,43 гривні в день. Даний пакет доступний тим користувачам, які перейшли в lifecell від інших операторів.

А ось Vodafone пропонує SuperNet Start, який коштує дорожче пропозицій від інших операторів. Але даний пакет особливо вигідний тим, хто по максимуму користується можливостями інтернету і мобільного зв’язку. За 125 гривень на місяць абонент отримає 4 Гб інтернету, а через 90 днів до цього додадуть ще 3 Гб.

Усередині Vodafone передбачений безліміт, також в пакет послуг включені 50 безкоштовних хвилин, які можна використовувати для дзвінків з 30 країн Світу, 150 хвилин для дзвінків на мобільні номери від інших внутреукраінскіх операторів.

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.