Стало відомо що багато популярних смартфонів Xiaomi не отримають MIUI 13

«Сяомі» припинить підтримку життєвого циклу дев’яти популярних смартфонів. Про це повідомляється на офіційному телеграм-каналі бренду XiaomiUI.

Redmi Note 8, Redmi K20 і ще 7 бестселерів Xiaomi перестануть отримувати оновлення MIUI. З роз’яснень представників розробника слід, що перераховані вище пристрої не отримуватимуть нових функцій MIUI. При цьому патчі безпеки деякий час будуть розсилатися на телефони.

 

Рішення про переведення гаджетів в цикл EOL (букв. «Кінець життя», від англ. «End-of-life») прийнято напередодні. Всі перераховані вище девайси побачили світ в 2019 році. Вирішенню про відмову в розсилці оновлень передував анонс про намір «Сяомі» пропонувати 3 апдейта ОС «Андроїд» і 4 апдейта безпеки для телефонів Xiaomi 11Т / 11T Pro.

Користувачі поставилися до рішення вкрай негативно, написавши під твітів десятки негативних коментарів. Приклад одного з них наведено нижче:

«Більше ніяких Xiaomi для мене, сумно, що такий потужний телефон, як Redmi Note 8 Pro, якому лише 2 роки, припиняє підтримку … Apple iPhone SE 2016 отримує iOS 15 !!! Xiaomi ваша підтримка погана, нарівні з Samsung … бувай-бувай! »

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.