“Ощадбанк” закриває рахунки своїх клієнтів

“Ощадбанк” попередив клієнтів, що до кінця вересня цього року будуть закриватись рахунки, в тому числі й депозитні. Це стосується тих громадян, які протягом року не здійснювали жодних фінансових операцій. Тепер клієнтам необхідно буде пройти верифікацію, ідентифікувавши свої дані.

Дану операцію необхідно зробити до 30.09.2021 року. Рахунки, з яких протягом трьох років не здійснювались будь-які транзакції, будуть просто закриті. Це стосується не тільки депозитів, але тих, на які нараховують пенсії, заробітні плати та соціальну допомогу, повинні відвідати найближчу філію “Ощадбанку”, взявши з собою паспорт та ідентифікаційний номер платника податків.

Якщо ви проігноруєте інформацію, то з вашого закритого рахунку будуть знімати щомісячну комісію (відповідно до тарифікації та правил банку). У разі невідвідування відділення Державного банку, клієнт автоматично дає згоду на розірвання укладеного раніше договору, згідно з частиною 2 статті 1 075 “Цивільного кодексу України”, і рахунок буде назавжди закритий.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.