Нова тема для смартфонів Xiaomi з MIUI 12 виглядає, як полегшена iOS

Дизайнер Rohit випустив нову тему, яка застосовується в двох режимах. З екрану блокування включається камера і ліхтарик. Є подвійний віджет, що відображає погоду і музику. Якщо натиснути на один з віджетів, то запуститься плеєр або прогноз погоди, дивлячись, на який віджет буде натискання.

Свайпніть зверху вниз від кута справа вгорі, щоб запустити невелике меню, в якому буде інформація про кількість зроблених кроків, рівень заряду акумулятора. Тут же ви знайдете налаштування з’єднання по мережі, бездротовий інтернет, доступ по мессенджерам, а також контакти, які були внесені в швидкий доступ. Увійти в основні настройки лоускріна здійснюється через Теми – компоненти і ресури – екран блокування. На робочому столі є віджет, що відкриває галерею, годинник.

Іконки досить цікаво виглядають на білому тлі. Сітка робочого столу стандартна. Число колонок в теках стандартне. На панелі сповіщень є розділення повідомлення. У шторкою п’ять ярликів в одному ряду, якщо вона згорнута, і чотири в одному ряду, якщо в розгорнутому стані. У дзвонилка в обох режимах англійська набіратель номера.

Тема була встановлена ​​і протестована на RN 9 Pro і RN 10 Pro. Політ нормальний. Обидва пристрої працюють на Android 11 і MIUI 12.5. Якщо ви використовуєте звонилку від Гугла, то змінити її темою не вийде.

Світлий режим:

 

Темний режим:

скачать.

 

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.