Збільшити автономність батареї на 40% тепер реально

Жодні найкращі характеристики не будуть радувати власника смартфона, якщо він швидко розряджається. Сьогодні ми покажемо на прикладі Redmi Note 10 Pro як підвищити автономність батареї на 40 відсотків.

Даний лайфхак працює на смартфонах з MIUI 12.5 (Android 11) та MIUI 12 (Android 11). Але це не виключення, ви також можете спробувати даний спосіб на своєму смартфоні та поділитись результатами з нами.

Якщо ви помітили, то Google сервіси та різні служби від, останнім часом стали дуже активні, через що батарея розряджається бистріше. В MIUI існує «Режим енергозбереження», при використанні якого,  обмежується фонова активність системних служб і додатків.

Google сервіси та інші процеси системи не обмежуються режимом енергозбереження MIUI. Тому, нам потрібно знайти спосіб включити енергозбереження для самого андроїда. Для цього нам необхідно завантажити додаток Activity Launcher для активації прихованих функцій.

 

Переходимо та знаходимо в пошуковому рядку слово «battery», після чого знаходите в списку рядок «Режим енергозбереження» (з білим значком). Переходимо в меню та натискаємо “Ввімкнути”

Таким чином, ви активуєте режим енергозбереження системи Android, про що свідчить вимкнений режим енергозбереження в налаштуваннях батареї MIUI.

Але не обійшлось без недоліків: у даному режимі відключається вібрація та є лише темна тема, а все інше в нормі.

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.