У смартфонах Xiaomi з’явилися віджети iOS

Раніше повідомлялося, що компанія Xiaomi веде роботу над віджетами для MIUI, які дуже схожі на віджети iOS. Вони знаходяться на стадії бета-тестування. Ознайомитися з новими елементами призначеного для користувача інтерфейсу можуть користувачі, які володіють пристроями під керуванням MIUI China Beta ROM.

За заявою офіційного аккаунта MIUI віджети вже доступні в бета-каналі. На першому етапі тестування тільки кілька сторонніх програм підтримували нову систему віджетів. Однак зараз Xiaomi заявляють, що розробники шести популярних програм в Китаї поновили свої додатки для сумісності і навіть представили деякі віджети.

Ці додатки наступні:

  • Baidu App;
  • Baidu Map;
  • AutoNavi Map;
  • QQ Music;
  • Douyu;
  • WPS Office.

На додаток до перерахованих програмам користувачі можуть користуватися віджетами стандартних додатків MIUI, зокрема Галерея, Нотатки, Годинники, Безпека і інші. Віджети можуть бути розміщені як в «Сховище додатків», так і на головному екрані. Вони також підтримують темний режим.

 

Як говорилося раніше, ці віджети в даний час доступні тільки на деяких смартфонах середнього і преміум-класу Xiaomi, Redmi, що працюють під управлінням MIUI China Beta ROM. Невідомо, коли ця функція буде доступна на світових ринках. З тих пір як Apple представила віджети в iOS 14 в минулому році, конкуренти почали активно впроваджувати подібні рішення в Android-смартфони.

 

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.