Цікаві функції MIUI 12 про які ви могли не знати

Сьогодні розповім про 4 фішках MIUI 12 / 12.5.

1. Анімація відбитка пальця.

Якщо у вас смартфон у якого сканер під екраном ви можете змінити анімацію сканера відбитка. Для цього заходимо в налаштування – паролі і безпека – відбиток пальця – вводимо пароль і нижче знаходимо цю опцію. Можна вибрати з чотирьох анімацій, але на різних версіях MIUI вони можуть бути різні. На MIUI 12.5 є Неон, Зірки, Аврора, Пульс.

(До речі в налаштуваннях коли показується як анімація виглядає вона йде в 60фпс, а коли разблокіруешь телефон вона йде в 30фпс. Це тільки у мене так?)

Це анімації на MIUI 12. Мені вони подобаються більше.

2. Зміна стилю годин на екрані блокування.
Цю функцію знайти легко, але багато про неї не знають. Мене постійно запитують чому у мене інші годинник. Щоб змінити стиль заходимо в налаштування – активний екран і блокування (або просто екран блокування якщо у вас немає Always On) – стиль годин екрану блокування.

3. Звук камери
На смартфонах з MIUI 12 можна можна змінити звук камери. Для цього заходимо в камеру – настройки – настройки (так, так в налаштуваннях є пункт настройки, Сяомей виправте) – звук. Там можна буде вибрати 4 звуку.

4. Простий режим.
Ця функція стане в нагоді для людей похилого віку або людей з поганим зором. Простий режим збільшує всі шрифти та іконки. Щоб включити його заходимо в налаштування – особливі можливості – простий режим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.