Увага всім користувачам: ПриватБанк зупиняє роботу

«Приватбанк» продовжить проведення технічних робіт найближчої ночі. У цей період транзакції і операції будуть неможливі або проводитися з затримкою. Обмеження торкнуться як приватних, так і корпоративних клієнтів, пояснили спікери кредитного інституту.

Перша фаза заходів відбулася минулої ночі. Працездатність Privat24 для бізнесу повернулася в звичне русло о 5 годині ранку. Сьогодні регламентні роботи почнуться в 10 ч. Вечора і триватимуть до 06:00 неділі.

Представники «Приватбанку» закликали клієнтів прийняти зазначену інформацію до уваги і утриматися від проведення фінансових операцій в зазначений часовий період.

Раніше стало відомо про спроби влади України позбутися «Приватбанку» через його токсичності в очах значної кількості населення. Зроблений в першій половині року пошук покупців виявився безрезультатним: закордонні інвестори відмовляються вкладати в проблемний актив.

З метою «обілення» репутації прийнято рішення розділити «Приватбанк» на дві частини і таки продати кращу з них іноземним покупцям. Частина співробітників планували звільнити, а відділення, в яких вони працювали, закриють.

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.