Смартфон Xiaomi 11T впав в ціні до рекордно низького рівня

Після китайської презентації серії смартфонів Xiaomi 11T пройшло всього 8 днів. А дана новинки вже з’явилися в продажі за зниженою ціною.

Знижка
Покупцям доступні дві версії з комбінаціями пам’яті:

8 + 128 Гб його акційна ціна – $ 499;
8 + 256 Гб з акційними цінником $ 549.
Крім того, першим замовлять смартфон в подарунок обіцяють Mi Watch Lite.

Камера

На камері смартфона виробник неодноразово акцентував увагу під час презентації. Смартфон Cinemagic, допомагає перетворити повсякденні звичайні моменти в чарівні кінематографічні кадри.

108 Мп основний датчик камери в парі з 8 Мп ультраширококутним датчиком (120 °) і 5 Мп теле-макро з 2х зумом. Технологія Super Pixel дозволяє об’єднувати 9-в-1 і отримати піксель розміром 2,1 мкм.

Автономность

67 Вт швидка зарядка і велика батарея на 5000 мАч. Саме з такою комбінацією вам знадобиться всього 36 хвилин для повного заряду акумулятора за 36 хвилин. Ну і автономності смартфона цілком достатньо мінімум на день повноцінного використання.

 

Дісплей

6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, функцією TrueColor, а також пікової яскравістю в 1000 ніт. Дисплей підтримує технологію AdaptiveSync для комфортного перемикання з частоти 120 Гц на нижчу при необхідності.

Частоти дискретизації торкання 480 Гц, що дає вам конкурентну перевагу під час гри.

Процессор

Восьміядерний MediaTek Dimensity 1200-Ultra виконаний по 6-нм техпроцесу ікроме підтримки мереж 5G він поєднує енергоефективні ядра з високопродуктивними. Максимальна тактова частота досягла 3,0 ГГц.

Придбати смартфон зі знижкою можна в офіційному магазині Xiaomi Mi Store.

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.