«Укрпошта» готовиться до знищення “Нової Пошти”

В рамках пілотного проекту «Укрпошта» почала встановлювати почтомати в київських відділеннях. Як зазначив CEO компанії Ігор Смілянський, поки що вибір доставки «до почтомата» обмежений, але з масштабуванням мережі почтоматов послуга буде інтегрована в мобільний додаток і особистий кабінет.

Як скористатися почтоматом

Для користувачів «Укрпошта» пілотний проект стартував у понеділок, 20 вересня 2021 року. Уже в цьому місяці перші клієнти пошти отримають SMS про участь в проектах і зможуть отримати свої передплачені посилки через почтомати в відділеннях пошти в Києві. При цьому учасників пілотного проекту будуть вибирати рандомно, оскільки дана послуга працює в обмеженому пілотному режимі.

Для того, що б отримати посилку в почтомате необхідно:

  • Натиснути кнопку «Отримати» на екрані почтомата;
  • Отримати СМС і вести код підтвердження;
  • Забрати свою посилку з відкритого почтомата.

 

«Укрпошта» оновлюється і прагне зробити свої послуги максимально простими і доступними для клієнта. Саме тому пора випробувати новий формат отримання посилок через почтомати. У разі успішного завершення проект буде маштабірован по всій країні, в першу чергу у великих містах, з інтеграцією з мобільним додатком, особистим кабінетом і т д. Вдячний команді і партнерам за якісну і швидку реалізацію », – прокоментував генеральний директор« Укрпошта »Ігор Смілянський .

Процес підготовки зайняв менше 3 місяців
Почтомати для пілотного проекту «Укрпошта» виготовила компанія Omnic. Як повідомили представники компанії, процес підготовки і випуску тривав менше трьох місяців. Робочий процес складався з інтеграції, кастомізації виробництва і установки устаткування, навчання операторів роботі з цим обладнанням і запуску лінії контакт-центру.

Omnic вже запускала почтомати для таких великих клієнтів, як «Нова Пошта», Meest Express, Fozzy Group (Justin) і готувала мережу почтоматов разом з Rozetka. У компанії також є великий досвід роботи з міжнародними клієнтами, наприклад з Поштою Угорщини, Поштою Вірменії і IKEA.

Все обладнання компанія Omnic виробляє на власних промислових потужностях: над цим працюють три заводи, зараз також триває будівництво четвертого. Устаткування для «Укрпошта» справили в Україні, на заводі компанії в Білій Церкві.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.