Приватбанк і Ощадбанк буде видавати карти для оплати криптовалютою

Партнер Visa пропонує всім бажаючим стати власником однієї або декількох кріптовалютних карт. Автор ідеї – компанія WeldMoney.  Приєдналася до проекту громадянам обіцяні всі види операцій та операцій з цифровими активами, починаючи від покупки товарів за крипту в онлайн-магазинах і POS-терміналах торгових центрів по всьому світу – закінчуючи обналичкой цифрових валют і використанням їх для гри на біржах.

На практиці покупка товарів за крипту виглядає приблизно так:

Новий стартап Weld Money пропонує власні маркери і запускає сервіс кріптовалютних картпей запевненнями представників стартапу, комісії блокчейна будуть помірними. Попереднього поповнення «пластика» не буде потрібно. До операцій будуть допущені платіжні засоби популярних месенджерів і програм на кшталт «Тік-Тока», «Твітч» і їм подібних. Внутрібіржевие зарахування та переклади обіцяють зробити безкоштовними.

За запевненнями спікерів WeldMoney, законодавчі формальності (включаючи необхідну для запуску проекту дозвільну документацію) успішно завершені.

Своїм основним перевагою перед численними конкурентами представники компанії-новачка називають низькі комісії. Понад те, доступ до карт обіцяно резидентам слаборозвинених в кріптовалютном плані держав (найбільший оператор в особі BinancePay таку можливість не надає).

Починати проект засновники WeldMoney намір в Україні, РФ і республіках Прибалтики. Причина такого вибору – значна кількість працюючого з крипті населення зазначених регіонів (Україна, зокрема, входить в ТОП-10 найактивніших біткоіни-інвесторів).

Придбати пропоновані стартапом токени WELD можна буде вже завтра на біржах PancakeSwap і Uniswap. На початку жовтня монети з’являться на Gate.io і деяких інших майданчиках.

Карти в Україні можна буде отримати в всіх банках де працює Visa.

Джерело 1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.