«Київстар» презентував вкрай важливу послугу

Мобільний оператор«Київстар» презентував вкрай важливу послугу, про яку точно мріяли всі українці. Мова йде про можливість зробити дзвінок за рахунок абонента, якому ви телефонуєте. Сьогодні ми з’ясуємо як підключити дану функцію.

Інструкція

Для того, аби здійснити дзвінок за рахунок абонента, якому ви телефонуєте, не потрібно підключати жодних додаткових послуг. Все, що потрібно – просто набрати номер абонента та додати на початок простий код 816 перед кодом України. Наприклад, для номера +380680000000 запит буде виглядати так: 816380680000000. Ця послуга дійсно корисна, адже ваші літні родичі та діти в любий момент зможуть вам телефонувати. Просто збережіть у телефонній книзі ваш номер такого формату.

Не переймайтесь, якщо хтось захоче здійснити дзвінок за ваш рахунок, ви будете повідомлені про це. А потім вже відхили або відповісти на дзвінок. Справа в тому, що абонент повинен заплатити три гривні за з’єднання, як тільки погодиться прийняти виклик.

Скористатися послугою можуть тільки абоненти «Київстар». Якщо абонент знаходиться в роумінгу або у нього стоїть переадресація, скористатися такоюпослугою ви не взмозі. До того ж, встановлений ліміт: якщо ви мажте 5 неуспішних спроб з’єднання протягом доби, то функція блокується на день. Це зроблено для того, аби шахраїне змогли зловживати даною послугою.

\

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.