ТОП-7 мобільних додатків для туристів

Зовсім не обов’язково користуватись послугами турагенства, якщо ви хочете достойно організувати вашу відпустку. Маючи під рукою всього лиш смартфон та інтернет, можна встановити корисні додатки, можна все спланувати.

Мова йде про додатки, за допомогою яких ви зможете дізнатись курс валют, онлайн та офлайн карти, GPS, словники та перекладачі, пошук готелю та місця для ночівлі, тощо. Встановивши додатки, ви зможете значно заощадити кошти та витратити мінімум зусиль на планування відпочинку.

  1. PackPoint – сервіс, що допоможе зібрати необхідні речі в поїздку. Необхідно лише вказати дату, місто для подорожі та обрати тип відпочинку – пляж, лижі, гори та т. д. Сервіс підбере список з речей, а ви лише оберете, що потрібно брати з собою, аби нічого не забути.
  2. TripAdvisor допоможе обрати кращі готеля, ресторани та розваги в різних містах. Ви зможете дізнатись, які місця варто відвідати та забронювати номер в готелі, або столик в ресторані.
  3. Numbeo підрахує можливі витрати. За допомогою додатку ви зможете підрахувати скільки в середньому витратите ще до початку самої поїздки. Можна приблизно прикинути, скільки потрібно грошей в залежності від тривалості поїздки.
  4. Hotel Tonight або Airbnb. За допомогою додатків ви зможете знайти місце для ночівлі та організувати номер в готелі або орендувати апартаменти.
  5. Rentalcars орендує вамм авто. Це можна здійснити у понад 49 тис.локаціях. За допомогою мапи в додатку легко знайти місце для оренди машини, і зробити замовлення. Потрібно враховувати, що в кожній країні можуть діяти різні правила оплати й оренди.
  6. Blablacar – додаток для поїздок. Програма є досить популярна в Україні. Мало хто знає, але ці платворма є у 22 країнах світу. За допомогою додатку можна знайти попутників як на міжміські, так і міжнародні автобуси. Потрібно вказати дату поїздки, місце відправлення і прибуття.
  7. Пошук авіаквитків. Через додаток можна знайти потрібний квиток на літак і забронювати його. Вони доступні як на Android, так і на iOS:
  •  Skyscanner
  • Momondo
  • Aviasales
  • Bravofly
  • Tickets.ua

Сподіваємось, що наші поради та додатки допоможуть огранізувати та покращити вашу поїздку. Гарного відпочинку!

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.