5 нових тем, які повинен спробувати кожен власник смартфонів Xiaomi

Мабуть, одна з головних особливостей MIUI, яка подобається більшості користувачів, – це можливість максимальної персоналізації і настройки призначеного для користувача інтерфейсу за допомогою установки тем. В офіційному магазині тим Xiaomi ви знайдете тисячі варіантів оформлення для своїх смартфонів з MIUI. З усього різноманіття тим ми вибрали п’ять тем, які, без сумніву, варто спробувати кожному власнику смартфонів Xiaomi, POCO і Redmi.

Для початку зазначимо, що для завантаження і установки деяких з нижчеперелічених тем може знадобитися зміна регіону. Звичайно, комусь це може здатися складним, але насправді зробити це простіше простого. В кінці статті ви знайдете покроковий опис всього процесу зміни країни і повернення до вихідного регіону після установки нової теми.

Fusion X

Починає добірку тема з назвою Fusion X, яка на перший погляд може здатися вкрай простий, але насправді приховує в собі багато цікавого. Це пакет налаштувань з різними функціями і мінімалістичним темним тлом з синіми відтінками. Після установки цієї теми зміняться практично всі елементи інтерфейсу MIUI – від екрану блокування і ярликів до годин і віджетів з погодою і датою. Тема сумісна з будь-яким мобільним пристроєм Xiaomi, що працює під управлінням MIUI 12.

One Piece Lite

Якщо ви фанат аніме, то ця тема, яка змінить весь інтерфейс на вашому смартфоні Xiaomi, створена спеціально для вас. Нові іконки додатків, повністю змінений центр управління, оновлене меню, яскраві віджети з годинником і датою і простий лаконічний екран блокування – це все One Piece Lite.

Extreme OS

Якщо вам подобаються спокійні пейзажі, то Extreme OS – ідеальна тема для вас. Вона відрізняється простим лаконічним дизайном без зайвої екстравагантності. Тема принесе на ваш смартфон анімовані ікони додатків і оновлений центр управління з елегантним зовнішнім виглядом. Крім того, вона пропонує на вибір три види екрану блокування, з яких користувач може вибрати той, який йому більше до смаку. Extreme OS сумісна з усіма смартфонами Xiaomi, Redmi і POCO з MIUI 12 на борту.

Raw Arena

Це ідеальна тема для тих, хто хоче внести невеликі зміни в свій пристрій. Вона містить темні шпалери з зеленими відтінками, що нагадують тьмяний неонове світло. З екрану блокування можна отримати швидкий доступ до декількох додатків. Тему можна встановити на всі пристрої бренду з MIUI 12 і вище.

Misiri

Ця тема радикально змінює інтерфейс вашого мобільного пристрою. Misiri – це не просто набір нових текстурованих шпалер, а повністю перероблений вигляд прошивки – від анімацій і центру управління до оновленої клавіатури і приголомшливого екрану блокування. Вона сумісна з пристроями Xiaomi, Redmi і POCO на MIUI 12.

Як вже говорилося на початку статті, зміна регіону на вашому смартфоні Xiaomi, Redmi і POCO – нескладний процес. Для цього просто зайдіть в «Налаштування», відкрийте розділ «Додаткові настройки», виберіть пункт «Регіон» і виберіть інший регіон, наприклад, Індію. Після завантаження установки теми ви знову можете повернутися в меню налаштувань, щоб повернути регіон до початкового значення.
5 novykh tem, yaki povynen sprobuvaty kozhen vlasnyk smartfoniv Xiao

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.