У WhatsApp можна прочитати видалені повідомлення

Напевно будь-якому користувачеві знайома ситуація, коли приходило повідомлення WhatsApp, але не було можливості його швидко прочитати, а через деякий час ставало зрозуміло, що його вже видалили. Звідси виникає питання – чи можна прочитати повідомлення, навіть якщо вони були видалені? Виявилося, що можна.

Як прочитати
Практично в будь-якому месенджері сьогодні є “Видалити встановлені для всіх». З її допомогою стає можливим видалення листа, який було відправлене помилково або написане необдумано. І тут важливе правило – співрозмовник не повинен встигнути його прочитати.

Але як бути, якщо бажання прочитати повідомлення не дає спокою? Є додаток, за допомогою якого можна усунути даний недолік. Воно зберігає історію повідомлень в пам’яті телефону. Однак з таких програм називається WhatsRemoved +.

Утиліта записує видалені повідомлення в пам’ять девайса і не залишає співрозмовникові можливостей приховати від ваших очей відправлені листи. Одне з конкурентних переваг WhatsRemoved + полягає в здатності зберігати повідомлення лише з тих месенджерів і додатків, які встановлює сам користувач.

Як налаштовується програма
В першу чергу встановити програму. Її можна завантажити з офіційного магазину Play Market. В налаштуваннях телефону дозвольте додатком переглядати повідомлення.

Далі встановіть ті месенджери, для яких необхідно зберігати видалені повідомлення, потім дозвольте виявляти і зберігати повідомлення в пам’ять мобільного пристрою.

Ось і все, ви зможете читати послання навіть в тому випадку, якщо співрозмовник встиг натиснути «Видалити для всіх». Достатньо всього перейти у вкладку з цікавлять месенджером і переглянути або відтворити віддалене вміст.

Відновлення листування
Буває так, що користувач помилково видалив потрібні повідомлення або чати. Це не велика проблема, адже їх можна відновити, однак вже за допомогою однієї особливості, яка є в WhatsApp. Коли створюється резервна копія, WhatsApp дає можливість відновити історію листування з хмари або пам’яті девайса.

Для цього потрібно:

Натиснути на три точки в кутку, коли відкритий чат.
Перейти в «Резервна копія чату».
Вибрати періодичність створення резервної копії.
Надалі якщо листування буде випадково видалена, програма автоматично запропонує скористатися функцією відновлення.

Копія

У тому випадку, якщо копіювання раніше налаштовували, і необхідно просто відновити чати після видалення, виконайте наступні дії:

Повністю зітріть WhatsApp з девайса.
Повторно встановіть програму.
Авторизуйтесь.
Буде запропонована копія на вибір.
На цьому все, тепер ви знаєте, як вирішується поставлене запитання.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.