ПриватБанк допустив найбільшу помилку за всі часи

Економіст Кухар в Facebook розповів про нові договори ПриватБанку по кредитних картках. «Банком було запропоновано нові стандарти договору по кредитних картах. Це 60% річних в грн і + 36% в разі прострочення », – повідомив Кухар.

«Якщо робити висновок по тексту, в якому говорилося про восьми різновидах платіжних карт, мною що не використовуються, зміна стандартів договору стосуються абсолютно всіх клієнтів», – додав він.

Кухар зазначив, що такий крок може бути обумовлений розгоном інфляції в Україні.

«У мене немає точних відомостей щодо прийнятих банком змін. Насмілюся припустити, що вони можуть бути мотивовані розгоном інфляції. У поточному році рівень інфляції зріс з 2,7% до 10%, і це тільки за відомостями Нацбанку. Чи достатньо цього, щоб вжити тих заходів, які взяли в ПриватБанку, а саме підняли ставки по картах 36% до 96%? Питання риторичне », – додав Кухар.

«Сьогодні я довго розмірковував над тим, чи потрібно користуватися послугами« Привату », сервісом, який надає банк (звичайно, один з кращих в країні). На мій погляд, прийняте рішення є критичним прорахунком маркетологів. 30% + річних в грн в умовах практично нульової девальвації значило для банку аналогічну прибутковість. Піднімати ставку до 60-90%, коли в світі вони на нульовому рівні – м’яко кажучи, сумнівне рішення », – зазначив економіст.

У прес-службі ПриватБанку підкреслили, що 60% річних – це ставка після 6 місяців прострочення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.