Прихована функція Xiaomi: як активувати довільний скріншот?

Вже відомо, що компанія Xiaomi видалила з деяких смартфонів корисні налаштування, тим самим обмежила корисні функції девайсу. Існує такий додаток, як «Settings Database Editor »(скорочено «SetEdit»), за допомогою якого можна отримати доступ до всіх функцій MIUI та Android.

 

Дана програма дозволяє додавати деякі функції, які було обмежено на фінальних етапах розробки останньої версії MIUI 12.5. Сьогодні ми розповімо, як можна включити функцію створення знімка екрана в довільній області.

Наприклад, на Redmi Note 10 Pro цю функцію можна знайти в «Налаштування» -> Інші параметри -> Функції жестів -> Частковий знімок екрану.

Якщо на вашому смартфоні відсутні дані налаштування, то вам необхідно завантажити додаток «SetEdit». У версії з Play Market англійською мовою.

Після цього відкриваємо додаток і натискаєте на пункт «+ Додати нове налаштування», та у вікні вписуємо «three_gesture_long_press» та «Зберігаємо зміни».

Потім утримуємо три пальця на екрані, тим самим пояснюємо системі, що відбувається та в меню вводимо «partial_screen_shot» та натискаємо «Зберегти зміни». Після таких простих налаштувань довільний скріншот буде доступний на більшості моделей Xiaomi з останньою версією MIUI.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.