Xiaomi оновила ще 7 недорогих смартфонів до MIUI 12.5

Сьогодні Xiaomi порадувала нас новими вістями, які стосуються глобального релізу MIUI 12.5 для ряду нових смартфонів. Таки да, мова піде про Xiaomi, Redmi і POCO. Спочатку розберемося з основним брендом, Xiaomi. Як повідомляється, розробниками був усунений баг з розпізнаванням відбитків пальців , хто оновився? Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro. Крім цього, спостерігалися і трабли з анімаційної частиною і навіть Face Unlock. З оновленням ці неприємності повинні зникнути. Сборочки поширюється під ідентифікатором v12.5.0 RFDMIXM і містить в собі патч безпеки за серпень.

Крім того, таку ж латочку отримає і POCO X3 GT в прошивці MIUI 12.5.5.0 RKPMIXM. Аналогічна ситуація і з Redmi Note 8 Pro. Європейський реліз MIUI 12.5 під номером v12.5.3.0 RGGEUXM.

А ось зовсім недавно Redmi 10 отримала оболонку v12.5.5.0 RKUMIXM, яка підвищує стабільність роботи системи. Європейська версія MIUI 12.5 (v12.5.5.0 RKIEUXM) з патчем за серпень доступна для Xiaomi Mi 11 Lite 5G. А ось для смартфона Redmi Note 10 вийшла глобалка MIUI 12.5 з латкою безпеки за вересень. І це дуже цікаво, чому лише для цієї моделі в даному паку оновлень міститься актуальний патч. З додаткового усунення збоїв при використанні сканера відбитків пальців і Face Unlock одночасно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.