“Vodafone” презентував абонентам новеньку послугу

Мобільний оператор «Vodafone» презентував нову послугу, яка необхідна кожному. Вона допоможе захистити смартфон та особисті дані.

Нова послуга захистить ваші дані

Ми не можемо уявити життя без смартфону. В гаджетах ми зберігаємо велику кількість важливої інформації, за допомогою якої здійснюється доступ до банківських рахунків та соц. мереж.

Мобільний оператор Vodafone, розуміючи ситуацію та технічний прогрес, випустив свій власний антивірус, який отримав назву Zillya. Антивірус має всі необхідні функції: захисту від будь-яких вірусів та інших загроз, чорниц список (у вас буде можливість додати будь-які номери, від яких ви не хочете отримувати дзвінки і СМС-повідомлення).

Цікаво, що в антивірусному додатку є така функція, як батьківський контроль. За її допомогою, батьки таким чином зможуть заборонити дітям переходити на певні сайти. Це здійснюється за допомогою паролю.

Нагадуємо, що мобільний оператор Vodafone планує вийти на ринок стаціонарного зв’язку. За інформацією, мобільний оператор придбає контрольний пакет – 99,99% акцій – від приватного акціонерного товариства «Фарлеп-Інвест». Зараз воно працює під брендом Vega. Також планують придбати не менше дев’яноста п’яти відсотків статутного капіталу ТОВ «Кейбл ТВ-ФІНАНСИ». Компанія «Фарлеп-Інвест» надає два види послуг: це фіксований доступ до інтернету, а також фіксований телефонний зв’язок.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.