Представлена ​​українська версія Xiaomi Mi Band 6 з NFC за низькою ціною

У березні Xiaomi анонсувала в Китаї смарт-браслет Mi Band 6. Після цього новинка вийшла на міжнародному ринку як Mi Smart Band 6. До сьогоднішнього дня версія з NFC була доступна тільки в Китаї, але ось нарешті компанія презентувала Mi Smart Band 6 NFC і на європейському ринку.

Модель з NFC розрахована на проведення безконтактних розрахунку. Вона була створена у співпраці з Mastercard. Також розумний браслет володіє вбудованим голосовим помічником Amazon Alexa, який розширює можливості для користувачів пристроїв «розумного» будинку.

Інші характеристики залишилися без змін. Ношений гаджет має 1,56-дюймовий AMOLED екран, водозахищений корпус, пульсоксиметр для вимірювання рівня кисню в крові і відстеження якості дихання уві сні. Час автономної роботи без підзарядки становить 14 днів.

Вартість Xiaomi Mi Smart Band 6 з NFC становить майже 55 євро. При цьому в Європі версія з NFC впала в ціні з 45 євро до 40 євро. При цьому новинку можна буде купити в українських магазинах за рекомендованою виробником ціною 1499 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.