Названі бюджетні смартфони Xiaomi, які отримають поліпшену MIUI 12.5 Enhanced

Другий етап поширення MIUI 12.5 Enhanced стартує 8 жовтня. Про це пару годин тому глава департаменту «Сяомы» Чен Чао, інформує Айтіпедія.

Назви одержувачів «другої хвилі»:

Розсилка найсучаснішою на поточний момент оболонкою MIUI на перераховані вище девайси буде завершена до кінця жовтня.

Основні нововведення в MIUI 12.5 Enhanced
Внесені в MIUI 12.5 доопрацювання направлені на підвищення плавності роботи, зниження енергоспоживання і оптимізацію атомарної пам’яті, рідинного сховища і функції інтелектуальної балансування.

За словами Чао, опція Focus Computing прискорює 51 основний сценарій і встановлює пріоритет процесів, найбільш очевидних для поточних користувачів, одночасно з цим пригнічуючи невикористовувані програмам працювати у фоновому режимі.

В ході практичних випробувань на декількох моделях, експерти зафіксували зниження залученості процесора в операції на 15% (при одночасному зменшенні енерговитрат на 8%).

Інші значущі нововведення – Atomic Memory – являє собою «надтонке управління пам’яттю» з опціями поділу пам’яті додатків, першорядного завершення непріоритетних завдань і т.д.

– Використання опції Atomic Memory призвело до збільшення фонової пам’яті смартфона Xiaomi 10 Supreme Anniversary Edition відразу на 64%, – зазначив Чао.

Рідинне зберігання дозволяє здійснювати високочутливий контроль рівня фрагментації, ефективність якої при цьому збільшується на 60%, додав функціонер.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.