Як встановити сторонні віджети на смартфони Xiaomi

Кілька років тому компанія Xiaomi заборонила встановлювати теми і віджети зі сторонніх джерел, тим самим обмеживши свободу користувачів в кастомізації інтерфейсу.

І якщо з установкою тим оформлення MIUI, справи все ще йдуть не надто добре (встановити можна, але через короткий час вони скидаються), то в плані віджетів, спосіб все-таки був знайдений і я хочу вас з ним познайомити. У підсумку ви отримаєте можливість встановити на ваш смартфон практично будь-який, з сотень опублікованих віджетів, ось кілька прикладів:

Це лише мізерна частина показана тільки для прикладу, а тепер перейдемо безпосередньо до інструкції.

Відразу повинен попередити, що не ручаюсь за установку на смартфони POCO, так як у них власний лончер і не всім власникам вдається розмістити встановлені віджети на робочий стіл. В іншому, обмежень практично немає.

Де завантажити ?
Я вважаю за краще використовувати спеціально створену тему на форумі, де все віджети представлені в форматі списку. В кінці статті вас чекатиме посилання на потрібну сторінку. Після завантаження вибираєте один з чотирьох каталогів і перейшовши до нього натискаєте на сходинку «Віджети»

Потім вибираєте будь-яку назву, дивіться як віджет виглядає на робочому столі і вирішуєте підходить він вам чи ні. Після того як знайшли той самий, завантажуєте його в пам’ять смартфона.

На форумі природно потрібно бути зареєстрованим, а вхід з браузера здійснюється через значок ключа (в правому верхньому куті).

Зручніше звичайно через додаток, але вирішуйте самі.
Як встановити?
Для цього нескладного дії вам знадобиться:

Будь-файловий менеджер вміє працювати з архівами. Я буду використовувати MiXplorer (посилання на повну версію залишу в кінці), ви ж можете використовувати той же «Total Commander» або той до якого звикли, ролі не грає.

Додаток «ChaoMe Theme Editor», яке ви можете скачати з Play Market
Після того як всі потрібні програми встановлені, відкриваєте файловий менеджер -> переходите в папку “Download” (завантаження) -> знаходите скачав раніше віджет в форматі «mtz» -> натискаєте на нього -> потім на папку «Preview» і бачите один єдиний файл.

Виділяєте його довгим утриманням і натискаєте на кнопку перейменування, після чого замінюєте слово «preview» на символи «en_US» і натискаєте «Ок».

Тепер запускаєте «Theme Editor» -> Огляд -> Download -> знаходите скачаємий вами віджет, виділяєте галочкою і натискаєте «Ок».

Потім «Пуск» -> Далі -> Finish -> Встановлювати -> Ок, після чого повертаєтеся на робочий стіл вашого смартфона, заходите в меню віджетів і знаходите потрібний в розділі «Годинник», як правило, в самому кінці.

У підсумку, витративши кілька хвилин на пошук і установку ви маєте можливість отримати незвичайний вид MIUI без використання комп’ютера і розблокування завантажувача.

 

Потрібні посилання: Тема з віджетами

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.