Cписок смартфонів Xiaomi, які не отримають оновлення

Зараз відбувається заключний цикл розгортання оболонки MIUI 12.5, який торкнувся відразу десятки смартфонів виробництва Xiaomi. Так як вихід відбувається не в один момент, а на протязі вже довгого часу, більша частина пристроїв спочатку отримала систему Android 11. Уже найближчим часом виробник має намір завершити розсилку нової версії, до того ж компанія готується до анонсу нової версії системи Android 12.

Днями в інтернет з’явився попередній список моделей, які повинні отримати оновлення. Цей список до кінця не затверджений, тому в повній мірі покладатися на нього не варто. Одні з цих девайсів вже отримали бета-версію, інші ж навіть не мають попередніх образів нової системи.

Які пристрої увійшли в список
У списку можна виявити не тільки флагмани виробництва Xiaomi, але і доступні пристрої з середнього цінового сегмента. Так як компанія щомісяця випускає нові смартфони, можна з більшою часткою ймовірності говорити, що цей список не повний і не фінальний. Однак зараз користувачів найбільше хвилює питання оснащення щодо нових мобільних пристроїв, які з якихось причин залишилися поза списком. Очевидно, що новітні флагмани Xiaomi будуть оновлені до 12-ї версії.


Ті пристрої, які могли отримати апдейт, і не мають протипоказань до цього, залишаться за бортом, і це як мінімум викликає подив. Не зовсім зрозуміло, чому виробник вирішив включити в список пристроїв, які закінчують свій життєвий цикл, такі моделі як Mi 9, Mi 9T.

Ще більше викликає питання перебування в списку закінчують цикл мобільних телефонів серії Redmi Note 8, зокрема одного з найпопулярніших і продаваних смартфонів за останній час виробництва Xiaomi – Redmi Note 8 Pro. Навіть сьогодні цей смартфон можна виявити на прилавках магазинів. Тобто компанія свідомо зриває продажі моделі, адже важко повірити, що покупці будуть охоче купувати мобільний пристрій, який застаріло ще до того, як з ним вийшли з магазину. Як мінімум в цьому відсутня логіка, не кажучи вже про те, що таке рішення вкрай необдуману.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.