Ідеальна тема для смартфонів Xiaomi на MIUI 12.5 з неоновим оформленням

Завдяки каталогу тем для MIUI власники смартфонів Xiaomi, POCO і Redmi можуть персоналізувати користувальницький інтерфейс за своїм бажанням. Причому, більшість з тим абсолютно безкоштовні і ви можете змінювати їх за настроєм хоч щодня.

Якщо ви – любитель неонового оформлення інтерфейсу, то вам напевно сподобається тема під назвою Deluxe LineUI. Вона включає в себе не тільки нові шпалери, але і набір неонових значків, щоб радикально змінити зовнішній вигляд смартфона. Крім того, після установки нової теми зміниться зовнішній вигляд і центру управління з темним тлом і мінімалістичним оформленням. Кожен елемент інтерфейсу, від клавіатури до меню налаштувань, отримають індивідуальний дизайн з неоновим підсвічуванням.

Для того, щоб встановити нову тему, досить відкрити програму «Теми» і набрати в рядку пошуку назву Deluxe LineUI. Якщо ви не зможете отримати доступ до теми, то просто змініть регіон вашого смартфона Xiaomi, Redmi або POCO на Індію. Зробити це можна в меню Налаштування – Додаткові настройки- Регіон. Після завантаження та установки нової теми ви можете повернути в налаштуваннях свою рідну країну. Весь процес досить простий і швидкий.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.