Xiaomi представила TWS навушники Redmi Buds 3, вони як AirPods тільки за 666 гривень

Пару днів тому компанія Xiaomi запустила на краудфандінговой платформі Xiaomi Youpin збір коштів на випуск TWS навушників Redmi Buds 3, а сьогодні вони стали доступні для покупки. Новинка зовні і по конструкції повторює дизайн Apple AirPods, але при цьому має інші технічні характеристики.

Redmi Buds 3 отримали конструкцію напів-вкладишів, вага кожного навушника становить 4,5 грама, а за звук відповідають 12-міліметрові драйвери з рухомою котушкою, які зі слів виробника забезпечать глибоким басом і чистими високими частотами без спотворень звуку. У новинці є система шумозаглушення, але вона працює тільки при дзвінках.

TWS-навушники виготовляються на чіпі Qualcomm QCC3040, який забезпечує хорошу якість звуку і низьку затримку – всього 95 мс. Заявлена ​​підтримка кодека aptX і Bluetooth версії 5.2. Час автономної роботи складає до 5 годин і 20 годин із зарядним кейсом. За словами компанії, 10 хвилин зарядки достатньо, щоб забезпечити 1,5 години відтворення музики.


Вартість Redmi Buds 3 – 31 долар США, але перші покупці можуть купити новинку на краудфандінговой платформі Xiaomi Youpin за 25 доларів США.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.