Xiaomi тестує нову функцію для меломанів: список смартфонів, які отримають

Новітній формат потокового аудіо Xiaomi Magic буде підтримуватися на десятках смартфонах і планшетах екосистеми «Сяомі». Про це повідомляє редакція італійського підрозділу Gizchina. Місія Xiaomi Magic – об’єднання всіх сумісних пристроїв (від смартфонів і планшетів – до колонок і навушників) в єдину мережу для обміну безперебійним звуковим потоком. Даний стандарт спирається на Wi-Fi з’єднання.

– запустити додаток користувач може натиснути на спеціальну кнопку в «вікні» MIUI для прослушки композиції на іншому пристрої, – наголошується в публікації.

Інша «фішка» Xiaomi Magic – синхронізація двох пристроїв для створення цікавих стереоефектів. Додаток також підтримує т.зв. «Режим вечірки», в рамках якого можна підключити до 8-и пристроїв, що дозволить прослуховувати одну і ту ж пісню / мелодію / трек / композицію в різних приміщеннях.

Регулювати звук і задавати необхідні налаштування можна з панелі управління.

Китайська версія Xiaomi Magic підтримує ряд популярних в Піднебесній сервісів на зразок QQ Music та ін.

Опитані журналістами експерти допускають, що в майбутньому Xiaomi Magic зможе взаємодіяти з культовими міжнародними сервісами а-ля Apple Music і йому подібними.

На поточний момент Xiaomi Magic тестується в бета-режимі на перерахованих нижче пристроях:

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.