Xiaomi офіційно підтвердила проблеми в деяких смартфонах

Вчора Xiaomi офіційно відповіла на питання фанатів, з приводу проблем MIUI в смартфонах Redmi. Що стосується повільній швидкості зарядки Redmi K30 Ultra, яка спостерігається в версії MIUI 12.5.5.5.0.RJNCNXM. Виробник нагадав, що потрібно використовувати оригінальний зарядний пристрій і кабель для передачі даних. Як можна частіше чистити порт USB і тримати його сухим. Крім цього, при підвищенні температури ефективність розсіювання тепла смартфоном зменшується і якщо сама зарядка виділяє тепло, це призводить до зниження швидкості, в деяких випадках.

Що стосується перегріву K30 Ultra в іграх, зараз ведеться подальше розслідування. Нижче наведено відповіді на інші питання, які стосуються проблем зі смартфонами:

  • Під час використання деякі смартфони самостійно переходять на частоту оновлення 60 Гц. Відповідь: ведеться подальше розслідування. Будь ласка, перевірте ситуацію з оптимізацією в наступній версії MIUI;
  • Музика не відображається в списку завантажень. Відповідь: рекомендується оновити смартфон до останньої версії MIUI;
  • Віджет робочого столу Redmi K30 Pro не може бути видалений. Хід виконання: виправлений в останній версії MIUI. Оновлення, щоб перевірити;
  • Mi 6X автоматично регулює гучність у версії 12.0.2.0.PDCCNXM. Відповідь про хід виконання: якщо у вас дуже часто виникають проблеми, зверніться до найближчого пункту післяпродажного обслуговування для тестування.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.