Xiaomi набирає учасників для тестування неанонсовані смартфонів

У 2020 році китайська компанія вже запускала Mi Explorers. Зараз вона повертається після ребрендингу під новою назвою Xiaomi Explorers. Також почався набір учасників для тестування неоголошених пристроїв. Програма Xiaomi Explorers передбачає участь незалежних користувачів, які є істинними шанувальниками бренду з метою випробування ще неанонсовані пристроїв.

У співтоваристві сказано наступне:

«Xiaomi Explorers пропонує кожному бажаючому доторкнутися до продуктів Xiaomi. Ви можете випробувати новітні технології та найактуальніші девайси виробництва Xiaomi найпершим ».

У 2019 двадцять щасливчиків вирушили до Барселони на презентацію флагмана Xiaomi Mi 9, в минулому році учасники програми першими тестували новітні девайси фірми. При цьому потрапити в співтовариство не так просто, адже Xiaomi розшукує креативних і талановитих шанувальників бренду, здатних виробляти контент високої якості. Повідомляється, що ті, хто успішно пройде відбір, отримають на свою електронну пошту відповідне повідомлення, але коли це станеться поки що невідомо.

Уже зараз відкрита реєстрація для тих, хто бажає стати частиною великої спільноти. Для цього досить виконати три простих кроки – розповісти трохи про себе, продемонструвати свій креатив, відправити минулі роботи в будь-якому вигляді – зображення, відео.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.