Оновлення Viber, які точно сподобаються кожному

Viber знову радує своїх клієнтів. Цього разу, популярний месенджер розповів користувачам про нові можливості, які допоможуть урізноманітнити комунікацію.

Тепер, користувачі Viber зможуть приміряти AR-фільтри і маски, реалізовані за підтримки Snap. Дану технологію можна використовувати для створення фотографій і відео прямо в месенджері. Ви маєте можливість завантажити смішні анімації на телефон та ділитися з ними.

Компанії та організації зможуть створювати в Viber власні брендовані маски. Наприклад, Всесвітній фонд дикої природи (WWF), ФК “Барселона” і Всесвітня організація охорони здоров’я вже зацікавилися цією функцією.

У Viber також можна створювати й брендовані стікери, причому абсолютно безкоштовно. Представники бізнесу за допомогою них зможуть вибудовувати комунікацію з клієнтами в режимі онлайн. Користувачі зможуть завантажити весь стікерпак і ділитися стікерами зі своїми друзями, тим самим популяризуючи конкретний бренд.

Користувачі Viber активно починають освоювати чат-боти в месенджері. Завдяки таким роботам можна, наприклад, перевірити статус посилки, стежити за вартістю авіаквитків, шукати вакансії, записуватися на прийом до лікаря, оформляти страховку і багато іншого.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.