Які смартфона POCO отримають MIUI 12.5 Enhanced Edition, а які ні

В кінці серпня китайська компанія Xiaomi оголосила про випуск MIUI 12.5 Enhanced Edition. Це вдосконалена версія звичайної прошивки MIUI 12.5, спрямована на підвищення стабільності роботи системи і виправлення величезної кількості помилок і вразливостей. Але, на жаль, MIUI 12.5 Enhanced Edition буде доступна далеко не для всіх моделей китайського бренду, особливо якщо мова йде про смартфони POCO.

Для початку потрібно сказати, що MIUI 12.5 Enhanced Edition отримала три важливі функції. По-перше, це так званої «рідке» сховище. Ця опція призначена для відстеження ступеня фрагментації з високою чутливістю і збільшення ефективності дефрагментації, що дозволить продовжити термін служби пристрою. По-друге, це атомарна пам’ять – опція, що дозволяє знизити навантаження на процесор і оперативну пам’ять. А по-третє, це особливий алгоритм, який визначає пріоритетність завдань для користувача.

Якщо говорити про сумісність MIUI 12.5 Enhanced Edition, то оновлена ​​прошивка доступна тільки для топових пристроїв, тому навіть не розраховуйте, що такий апарат, як POCO X3 Pro, один з бестселерів початкового рівня, отримає оновлення. З моделей під брендом POCO оновитися до MIUI 12.5 Enhanced Edition зможуть тільки POCO F2 Pro, POCO F3 і POCO F3 GT. А ось для POCO X3 NFC, POCO X3 Pro, POCO M3, POCO M3 Pro 5G і POCOPHONE F1 оновлення доступно не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.