Xiaomi 12 і Xiaomi 12 Ultra: нові камерофони, які наводять жах на iPhone

Цей рік поступово добігає кінця, всі значущі флагмани вже були анонсовані. Ми можемо вже нерішуче заглядати у 2022 рік, який напевно зможе здивувати крутими смартфонами і новими унікальними фішками.

Можна бути абсолютно впевненим, що одним з найуспішніших флагманів стане Xiaomi Mi 12 і Xiaomi MI 12 Ultra. Що найцікавіше, виробник може не чекати початку наступного року, а провести захід з анонсом новинок вже в листопаді поточного року. Таким чином флагманська лінійка Xiaomi може стати першою в світі на базі процесора наступного покоління Qualcomm SM8450 (Snapdragon 898). Кодова назва молодшої моделі Xiaomi Mi 12 – CUPID (Купідон), старша модель Mi 12 Ultra значиться під кодовим ім’ям ZEUS (Зевс).

Основна відмінність між смартфонами, як це бувало і раніше, буде полягати в камері. Основний сенсор матиме рекордний дозвіл 200 Мп. Під цей опис підходять нові датчики Sony IMX700 і Samsung S5KGND. Різниця в тому, що базова модель Mi 12 отримає модуль для зйомки макро, тоді як модифікація смартфона Ultra отримає перископну камеру з можливістю 10-кратного оптичного зума. Не можна виключати того, що Mi 12 і Mi 12 Ultra “з коробки” отримають нову прошивку MIUI 13, яка як раз на той час і має бути анонсована.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.